Psykoterapeut – parterapi og terapi på Sjælland

Parterapi og terapi i Roskilde, Jyllinge, Hedehusene og på Sjælland

Leder du efter en dygtig psykoterapeut i Roskilde på Sjælland? I parforhold eller det indre sjæleliv, kan der opstå store konflikter, og det kan være nødvendigt at søge vejledning udefra. I sådanne tilfælde kan vi hjælpe jer eller dig med parterapi eller individuel terapi.

Individuel terapi og parterapi på Sjælland

Vi er begge uddannet psykoterapeut og tilbyder individuel terapi og parterapi på vores klinik. Vores kundekreds er primært fra Roskilde, men vi har også flere, der kommer til os helt fra Hedehusene og Jyllinge. Kontakt Marianne på 40 35 54 04 eller Elsebeth på 22 30 05 73, og bestil tid til parterapi eller individuel terapi.

Psykoterapeut – få hjælp i en svær tid

En psykoterapeut kan være en god hjælp, når livet er svært. Hvis du i dit liv eller parforhold er havnet i en situation, hvor du ikke kan se, hvordan livet skal gå videre, kan det være en god idé med hjælp udefra. Her kan individuel terapi eller parterapi ved en psykoterapeut være vejen frem. I samarbejde med en psykoterapeut bliver der sat en finger på problemet og I finder en vej frem.

Parterapi – få hjælp til en relation med større balance

Parforhold kan blive sat på en svær prøve ved konflikter såsom børneopdragelse, seksuelle problemer og uenigheder i hverdagen – her kan et besøg hos en psykoterapeut være godt givet ud. En psykoterapeut arbejder med terapi og parterapi, hvor I får hjælp til at arbejde med at få en ligeværdig relation.

Kontakt din psykoterapeut i Roskilde på Sjælland her

Kontakt os, når du har brug for en psykoterapeut i Roskilde på Sjælland. Kontakt os også gerne, hvis du bor i Hedehusene eller Jyllinge. Ring til Marianne på 40 35 54 04 eller Elsebeth på 22 30 05 73, og bestil tid til individuel terapi eller parterapi.